Краят на месец февруари по традиция бележи началото на

...
  Краят на месец февруари по традиция бележи началото на
Коментари Харесай

Изненада! Емо Чолаков се връща в ефир, води ново любовно риалити по NOVA

 

Краят на месец февруари по традиция бележи началото на пролетния сезон за родните малките екрани. Освен с нов сериал, нов сезон на " Като две капки вода ", както и Hell's Kitchen, програмата на NOVA ще ни прикове към екраните със напълно, напълно нов план - " Един за различен ". 

В него 10 двойки ще залагат на мощната връзка между тях, с цел да потвърдят, че когато са дружно, са непобедими. " Един за различен " започва на 22 февруари.

Виж още: Кои са топ 5 на най-добре целуващите се зодии?

Изненадата идва още с анонсирането на водещия на предаването - любимецът на феновете Емо Чолаков. " Винаги съм чакал това премеждие. То ще бъде нещо изцяло друго както за феновете, по този начин и за мен, само че се чувствам  удобно в тази роля, тъй като предаването ще бъде доста същинско. Нямам самообладание да се впусна в това преживяване, дружно с участниците, да следя от първия ред по какъв начин минават през провокации, които ще ги трансформират, ще ги вършат по-силни - може да науча нещо ново и за себе си ", споделя Чолаков.

Виж още: Партньорите на тези зодии са същински щастливци! Кои са топ 3 на най-хубавите любовници в зодиака?

Какво ще бъде " Един за различен "? В риалитито двойките ще бъдат сложени пред тествания, които ще " пробват " техните взаимоотношения, ще бъдат сложени тематиките за доверието и любовта.

В надпреварата всяка двойка ще се бори за премията, пробвайки се да бъде по-добра от другите. На финала на незабравимото прекарване двойката-победител може да завоюва от 50 000 до над 100 000 лева Всеки уикенд пред очите на феновете участниците ще минават през полярни страсти и ще разкриват неподозирани до този миг качества както за себе си, по този начин и за своята половинка.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР